De Omloop van het Oosten wordt verreden volgens de bekende reglementen en eventueel aangevuld met Bulletins. Meer informatie over deze reglementen vindt u ook op de website van de NHRF, alsook uitleg van de gebruikte kaartleessystemen, strafpuntentelling, en dergelijke.

Deelnemers met auto’s gebouwd vanaf 1992 rijden volgens dezelfde reglementering als deelnemers met klassieke auto’s.

Voor het onverhoopte geval dat het evenement door extreme weersomstandigheden onverhoopt moet worden afgelast wordt een alternatieve datum vastgesteld. Zodra die bekend is wordt deze gepubliceerd.

U mag, als u dat op het laatste moment wilt, de ingeschreven auto wisselen; dat heeft mogelijk wél consequenties voor de klasse waarin u deelneemt.

Het reglement voor de 2022-editie is beschikbaar omstreeks 5 januari. U mag er vanuit gaan dat er geen gekke bepalingen zijn opgenomen, het is een ‘standaard’ reglement; let op de ‘laatste nieuws’-pagina op deze website.

Het bijzonder reglement van de 10e editie (een eerdere  ‘normale’ editie, zonder coronabeperkingen, van 2020) is hieronder via de link te downloaden. Het is beschikbaar als een PDF-file. Het is de verwachting dat het reglement van de 2022-editie slechts op enkele details zal worden aangepast.

Download de PDF

Wilt u meer weten over Omloop van het oosten?

Lees meer over ons voor u zich inschrijft.