De Omloop van het Oosten wordt verreden volgens de bekende reglementen en eventueel aangevuld met Bulletins. Voor meer informatie over deze reglementen vragen wij u om even contact op te nemen.

Alle deelnemers rijden volgens dezelfde reglementering.

Voor het onverhoopte geval dat het evenement door extreme weersomstandigheden onverhoopt moet worden afgelast wordt een alternatieve datum vastgesteld. Zodra die bekend is wordt deze gepubliceerd.

U mag, als u dat op het laatste moment wilt, de ingeschreven auto wisselen; dat heeft mogelijk wél consequenties voor de klasse waarin u deelneemt.

Het reglement voor de 2024-editie is beschikbaar omstreeks 5 januari. U mag er vanuit gaan dat er geen gekke bepalingen zijn opgenomen, het is een ‘standaard’ reglement; let op de ‘laatste nieuws’-pagina op deze website.

Het bijzonder reglement van de 10e editie (een eerdere  ‘normale’ editie, zonder coronabeperkingen, van 2020) is hieronder via de link te downloaden. Het is beschikbaar als een PDF-file. Het is de verwachting dat het reglement van de 2024-editie slechts op enkele details zal worden aangepast.

Download de PDF

Wilt u meer weten over Omloop van het oosten?

Lees meer over ons voor u zich inschrijft.