In de aanloop naar de Omloop van het Oosten, die op zaterdag 13 januari 2024 wordt verreden, organiseren wij ter voorbereiding, op zaterdag 30 december een kaartleescursus voor beginnende / minder ervaren kaartleesequipes. De cursus wordt gecompleteerd met kleine kaartleesrit dezelfde dag (lees verder). Heeft u interesse, of wilt u deelnemen aan deze cursus, meldt u dan aan via www.caferallycompetitie.nl, of de contactpagina op deze website of via een mailtje aan r.jans@rallywereld.nl.

Bovendien, om ervaring op de doen met regularities rijden, wordt op donderdag 28 december een échte training ‘regularity rijden’ aangeboden voor maximaal 10 equipes. Dat is gezien de grote opkomst in eerdere jaren een zeer welkome aanrader gebleken! Op die trainingsdag liggen er circa 8 korte regularities te wachten, om te oefenen! Bel of mail om je aan te melden; de kosten bedragen 60 euro per persoon.

LET OP: Deze cursus gaat alleen door bij voldoende belangstelling. Informeer naar de laatste stand van zaken via de contactpagina.

We doen dit samen met Classic Rally Adventures – de club die jaarlijks een groot aantal rally’s organiseert – en in ieder geval bekend is van de Hanzestedenrally, de Nyenrode Rally en…de Caférallycompetitie. Ook in 2024 wordt dit concept weer georganiseerd (op 6 vrijdagavonden in de periode maart t/m september, in de regio Naarden).

PROGRAMMA van de BEGINNERSCURSUS:

Theorie:
09.30 – 10.00 uur:            ontvangst met koffie/thee en cake

10.00 – 11.15 uur:              instructie deel 1: kaartlezen algemeen

11.15 – 11.30 uur:               korte pauze

11.30 – 12.30 uur:             instructie deel 2: kaartleessystemen

13.00 – 13.30 uur:            pauze met een broodjeslunch + intekenen van de oefenrit

Praktijk:
13.30 – 15.30 uur:            oefenen in het echt
15.30 – 16.30 uur:            uitleg en toelichting
16.30 – ca. 17.00 uur:      napraten en versnapering

Kosten bedragen € 60,- per persoon; inbegrepen zijn koffie/thee, een broodjeslunch, een duidelijke instructie, een handout met alle relevante informatie, en deelname aan de Oefenrit annex Wintercaférally mét uitleg achteraf en de nazit.

AANMELDEN

Aanmelden kan tot 23 december a.s. Als u deel wilt nemen verzoeken wij u een mailtje te sturen via de ‘contact’-button van de website. Geeft u alstublieft uw beider (bestuurder én navigator) namen-adressen-telefoonnummer-emailadres op! U wordt verzocht de deelnamevergoeding contant mee te nemen naar het evenement.
Ná 23 december kan aanmelding alleen nog telefonisch: 0651-158107.

Interesse in deelnemen?

Eerste keer? Doe mee met de kaartleescursus en oefenrit